Toroslar’da şampiyon Burhanspor oldu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da şampiyon Burhanspor oldu



 

Haber Merkezi

 

Mersin’de Büyükşehir Belediyesi ve Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası tamamandı. Turnuvanın şampiyonu, 2-1’lik skorla Çavuşlu’ yu mağlup eden Akdeniz İlçesi’nin takımlarından olan Burhanspor oldu.

Ödül töreninde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ile Hasan Ufuk Çakır, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Meclis üyeleri yer aldı.

Konuşmalar sonunda şampiyon olan Burhanspor’a Şampiyonluk Kupasını verildi.

 

KATILAN HERKES COŞKUYA ORTAK OLDU

Turnuvalar sayesinde yaz aylarının güzel geçtiğini söyleyen Melike Kaplan, “Güzel bir aktivite oluyor. Ailecek geliyoruz, iç içe güzel oluyor. 30 Ağustos kapsamında olması da çok gurur verici. Güzel bir şekilde geçiyor turnuvalarımız, çok da mutluyuz” diye konuştu.

Şampiyon olan Burhan Spor Kulübü’nde oynayan Mehmet Dedemen, “Burhan Spor köklü bir camia. Biz aynı zamanda gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora teşvik ediyoruz ve bunun meyvelerinde görüyorsunuz. Çok da güzel oluyor. Diğer köylerden de böyle bir adımlar bekliyorum. Sporun her türlüsü çok güzel. Bugün galip geldik, mutluyuz” şeklinde konuştu.

Köylerin bir arada olması sayesinde hem sosyalleştiklerini hem de centilmence bir turnuva olduğunu söyleyen Serdar Kaplan, “30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamak her Türk gencine, her insana gurur veren bir şey. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mekanları cennet olsun, bizler için bu toprakları kurtarmışlar. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinin de böyle zafer içinde geçmesi gayet güzel” dedi.

 

ŞAMPİYON BURHANSPOR

6 Temmuz tarihinde başlayıp, 31 Ağustos tarihinde sona eren turnuvada; Toroslar ve Akdeniz ilçelerine bağlı kırsal mahallelerden 18 takım mücadele etti. 3.’lük ve  4.’lük maçı  Kavaklıpınar–Güzelyayla takımları arasında oynanırken; final maçı da Çavuşlu-Burhanspor takımları arasında yapıldı. Turnuvanın üçüncüsü Güzelyayla, dördüncüsü de Kavaklıpınar oldu. Turnuvanın şampiyonu 2-1’lik skorla Burhanspor oldu.

 

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA