Tarsus’ta 30 Ağustos törenlerle kutlandı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta 30 Ağustos törenlerle kutlandı



 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla Tarsus’ta düzenlenen kutlama programlarına katıldı.

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türkiye’nin bağımsızlığını kazanmasında büyük önemi olan 30 Ağustos Zaferinin 102. yıl dönümü, Tarsus Kaymakamlığı tarafından düzenlenen törenle kutlandı. İlk olarak Tarsus Şehitliği ziyaret edilerek şehitlerin ruhuna dualar edildi. Ardından kutlama programları Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.Muharip ve gazilerin şiir okumalarının ardından, folklor gösterileri gerçekleştirildi.

Tören sonrası, Tarsus Kaymakamlığı’ndaprotokol mensuplarıtebrikleri kabul etti.

 

“BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN ZAFERLE TAÇLANDIĞI VE GELECEĞİMİZE IŞIK TUTTUĞU BİR GÜN”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç günün anlam ve önemine binaen yaptığı açıklamada, “30 Ağustos, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandığı ve geleceğimize ışık tuttuğu bir gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu toprakların özgürlüğü için hayatlarını ortaya koyan kahramanlarla, bizlere paha biçilmez bir zafer kazandırdı. Bu özel günde, geçmişimize olan bağlılığımızı ve geleceğe olan inancımızı bir kez daha pekiştiriyoruz. Tarsus olarak, bu zaferin ışığında daha aydınlık yarınlara doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA