Mersin, metamfetamin ile mücadelede kararlı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin, metamfetamin ile mücadelede kararlı



 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Bölgesi’nde. Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı (2022-2024) kapsamında düzenlenen Akdeniz bölge değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya; Mersin, Antalya, Adana, Burdur, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Konya, Osmaniye illerinin valileri ve ilgili kurum temsilcileri video konferans üzerinden katılım sağladı.

Toplantıya Mersin’den Vali Pehlivan ile birlikte Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutan Tuğamiral Oğuz Bavbek, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Emrah Ceviz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Naci Yılmaz ve ilgili diğer kurum müdürleri katıldı.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 05.12.2022 tarihli ve 42395 sayılı ‘Metamfetamin ile Mücadele’ konulu yazısı ve Metamfetamin ile Mücadele Eylem Planı (2022- 2024) kapsamında düzenlenen toplantıda; Akdeniz bölgesi için İllerde ve ilçelerinde mevcut durum, olay ve şüpheli sayıları, arz ile mücadele çalışmaları, ilgili kurumların konu ile ilgili yürüttüğü çalışmalar ele alındı, değerlendirmeler yapıldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA