Minnetle anıyoruz… | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Minnetle anıyoruz…



 

Haber Merkezi

 

Bir milletin hürriyet ve bağımsızlık için verdiği büyük mücadelenin zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de coşkuyla kutlanıyor.

Bir milletin hürriyet ve bağımsızlık için verdiği büyük mücadelenin, zaferle sonuçlandığı 102. yıl dönümünde Mersin’de valilik tarafından düzenlenecek resmi programla kutlanacak. Ayrıca belediyeler ve diğer kamu kurumu ve kuruluşları da imza atacakları etkinlikler ile zafer coşkusunu tüm kente yayacak.  

Bu büyük zafer, en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, ayağa kalkışının ve geleceğine sahip çıkışının bir destanı olurken yöneticiler ve siyasiler de yayınladıkları kutlama mesajları ile bağımsızlık meşalesini yakan bu büyük zaferin, ilham vermeye ve yolumuzu aydınlatmaya devam etiğine dikkat çektiler. Mesalarda, büyük destanın kahramanları olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, tüm şehitler ve gaziler saygı, minnet ve rahmetle anıldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA