Büyükşehir’de skandal görüntü! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Büyükşehir’de skandal görüntü!



 

HEDİYE EROĞLU

 

CHP'li Vahap Seçer yönetimindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde ortalık karıştı. İddiaya göre; daha önce sevgili oldukları iddia edilen ve aralarında 800 bin TL’lik para meselesi olan 2 personel belediyede birbirlerine girdi. Erkek personel, sevgilisi olduğu iddia edilen kadın personelin üzerine yürürken dini değerlere, Hz. Muhammed’e küfürler edildi. O anlar saniye saniye kameralara yansırken CHP’li yönetimin, söz konusu personellerin iddiaları ve bundan sonraki süreçte nasıl bir tutum takınacağı merak bekleniyor.

Görüntülerin bazı sosyal medya platformlarında paylaşılması üzerine Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca suç unsuru olup olmadığına yönelik inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Öte yandan, olayın ortaya çıkmasının ardından görüntülere yansıyan ve güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen erkek şahsın işine son verildiği, kadın şahsın ise memur olmasından dolayı yerinin değiştirildiği öğrenildi.

Görüntülerin ise sosyal medyaya yansıdığı gibi özel kalem müdürlüğünde değil, belediye binasının giriş katında geçtiği kaydedildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA