MTSO’dan hal çıkarması | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MTSO’dan hal çıkarması



 

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Mersin Hali sevkiyatçılarıyla bir araya geldi. Başkan Çakır’a Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar ile Yönetim Kurulu Üyesi İdris Üstemel de eşlik etti.

Mersin Sebze ve Meyve Toptancıları Tüccarları Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Timurtaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen görüşmede, hal piyasası değerlendirilirken, esnafın yaşadığı sıkıntılar ile talep ve önerileri dinlendi. Önümüzdeki süreçte daha geniş kapsamlı düzenlenecek toplantı ile halin sorunları masaya yatırılmak isteniyor.

 

“GÜCÜMÜZÜN FARKINA VARMALIYIZ”

Bir bütün olarak bakıldığında, tüm sektörlerle birlikte büyük bir aile olduklarını ifade eden Başkan Çakır, “Gücümüzün farkına varmalıyız. Halin en büyük avantajı hoşgörüdür. Her yerden insan var burada. Buradaki dostluk ve arkadaşlığı yeni nesle de aktarıp, devam etmesini sağlamalıyız. Ben hayatı, ticareti, çalışmayı, insanlığı halde öğrendim. Bu beraberliğin avantajını yaşamak lazım” dedi.

Sektörün kendileri için önemli olduğunu, ne yapılması gerekiyorsa hazır olduklarını belirten Başkan Çakır, eksiklerin tespit edildiği, çözüm önerililerin sunulduğu, tüm paydaşların bir arada olduğu bir toplantıyla, önce sorunun sebeplerini belirleyip sonra hep birlikte çözüm üretilmesi gerektiğini kaydetti.

 

HAL ESNAFI FATURA ALMAKTA ZORLANIYOR

Sektöre hakim birinin MTSO Başkanı olmasının sektör adına büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Hüseyin Timurtaş, sektöre yönelik değerlendirmeler yaptı. Hal esnafının en çok fatura almakta zorlandığından bahseden Timurtaş, yıllardır mücadele edilen bu sorunla ilgili tüm paydaşların bir araya gelip çözüm noktasında işbirliği yapması gerektiğini belirtti.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA