Kırmızı Lacivertlerden transfer şovu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Kırmızı Lacivertlerden transfer şovu



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Kırmızı Lacivertliler Teknik Direktör Okan Kopan yönetiminde sayılı günlerin kaldığı yeni sezona günde çift idman yaparak hazırlanmaya devam ediyor. Sezona iddialı bir giriş yaparak zor zamanlarda geçtiği bu dönemde çıkış yakalamak isteyen Yeni Mersin İdman Yurdu, dış transferler ile kadrosunu güçlendirmek içinde çalışmalarına özenle devam ediyor.

Kulüp son olarak Alanya Kestelspor’da forma giyen forvet oyuncusu İsa Güler, Amedspor’da forma giyen sağ bek oyuncusu Metin Güler, İstanbulspor’da forma giyen sağ ve sol açık oyuncusu Kubilay Köylü, Vanspor FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Zafer Göktuğ Erdem ve Sarıyer Spor Kulübü’nde forma giyen stoper oyuncusu Barış Başdaş kadrosuna kattığını açıkladı. Kırmızı Lacivertliler iç transferde ise geçtiğimiz sezon kadroda kiralık olarak forma giyen kaleci Yavuz Buğra Boyar ile 2 yıllığına tekrar anlaşma sağlarken 2022 yılından bu yana kadroda yer alan orta saha oyuncusu Chris David ile 1 yıllık sözleşme yenilediğine açıkladı.

Son yaptığı transferler ile kadrosuna derinlik katan Kırmızı Lacivertli ekip yeni sezonu İzmir deplasmanında açacak. 31 Ağustos Cumartesi günü Yeni Mersin İdman Yurdu deplasmanda Menemen Belediyespor ile karşılaşacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA