İYİ Parti Çamlıyayla’da zafer kutlayacak | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

İYİ Parti Çamlıyayla’da zafer kutlayacak



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in en uzak ilçelerinden biri konumundaki Çamlıyayla’da belediye başkanlığını, 2024 yerel seçimlerinde İyi Parti’den Mehmet Fatih Sofu kazandı. Çamlıyayla’da 7 bin 95 seçmen için 25 sandık kurulurken oyların yüzde yaklaşık 54’ünü alan Mehmet Fatih Sofu yeni belediye başkanı oldu. İYİ Parti’nin Türkiye genelinde kazandığı 17 ilçe belediye başkanlığından biri olan Sofu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında partisinin Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve kurmaylarını Çamlıyayla’da ağırlayacak.
İYİ Parti’den yapılan açıklamaya göre; Genel Başkan Dervişoğlu, Çamlıyayla Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Şöleni etkinliklerine katılım sağlayacak. Dervişoğlu, Ankara programlarından sonra saat 19:30’da şenlik alanındaki programa iştirak edecek.

 

BU YIL KUTLAMALARIN ADRESİ ÇAMLIYAYLA

Ayrıca İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz da, Mersinlileri kutlamalara davet ederek, “Türk’ün Zafer Haftasına yönelik kutlama ve etkinlikler yurt genelinde devam ediyor.

Dün Malazgirt Zaferi, Devlet Törenleri ile Ahlat’ta kutlandı. Önümüzdeki Cuma günü de 30 Ağustos Zafer Bayramı yine Devlet ve Millet olarak kutlanacak. Bu etkinlikler çerçevesinde, Tarsus ve Mersin’de Belediye Başkanlığı yaptığım 25 yıl boyunca, Çamlıyayla’da halkın çok büyük katılımıyla ve coşkusu ile gerçekleştirdiğimiz, artık geleneksel hale gelen Zafer Bayramı etkinlikleri bu yıl İYİ Parti yönetimindeki Çamlıyayla Belediyesi öncülüğünde tekrarlanacak.

Kısmet olursa, Türkiye’nin tek umudu ve toparlayıcı gücü olan İYİ Parti’mizin saygıdeğer Genel Başkanı sayın Müsavat Dervişoğlu’da Çamlıyayla’mızı ve etkinliğimizi şereflendirecek. Halkımızla buluşacak, esnaflarımızı ziyaret edecek. Bu arada Çamlıyayla Belediyemizi de ziyaret ederek, Belediye Başkanımızı makamında tebrik edecek.

Bu onurlu günde yapılacak etkinliğe ve Genel Başkanımız sayın Müsavat Dervişoğlu ile buluşmağa tüm halkımızı davet ediyor, Zafer Bayramımızı da şimdiden tebrik ediyorum.

Rabbim Ülkemizi yönetenlere Aziz Atatürk gibi azim, basiret ve doğru kararlar verebilmeyi nasip etsin!

Topraklarımızı düşman çizmeleriyle çiğnetmesin! Yüce Türk Milleti’ne bir kez daha kurtuluş mücadelesi verdirtmesin! Bu vesileyle tüm şehitlerimize ve kahraman gezilerimize Allahtan rahmet ve mağfiret diliyor, bizlere de geçmişine layık bireyler olmayı nasip etsin diyorum” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA