2024 Paralimpik Oyunları başlıyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

2024 Paralimpik Oyunları başlıyor



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Fransa’nın başkenti Paris'te yapılacak olan 2024 Paralimpik Oyunları 28 Ağustos – 8 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek ve Mersin’den 3 milli sporcu gururla ay-yıldızlı formayı temsil edecek. 2024 Paralimpik Oyunları'nda atletizmde Muhammet Khalvandi ile Muhammet Atıcı, teniste ise Ahmet Kaplan mücadele edecekler.

 

MUHAMMET ANNESİNE VERDİĞİ SÖZÜ TUTMAK İSTİYOR

Fransa'da yapılan Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda ülkemizi gururla temsil eden Mersin’li milli sporcu Muhammet Atıcı, Türkiye'ye gülle atmada madalya kazandırmak için haftada 6 gün antrenman yapıyor. Uluslararası arenada elde ettiği başarılar ile 28 Ağustos-8 Eylül'de düzenlenecek Paralimpik Oyunları için gülle atma kategorisinde "yüksek performans kotası" almaya hak kazanan 22 yaşındaki Muhammet Atıcı hazırlıklarını son hız devam ediyor.

Paris'te ay-yıldızlı forma ile madalya kazanmayı hedefleyen Muhammet, 4 yıl önce hayatını kaybeden annesine verdiği sözü tutmak istiyor.

 

GÜLLE ATMA BRANŞINDA ÇOK SAYIDA MADALYASI VAR

Yıllardır bu spora gönül veren ve başarı elde etmek için büyük çabalar sarf eden Muhammet Atıcı mücadele ettiği gülle atma branşında çok sayıda madalya aldı.

Bu sezon uluslararası arenada 4 madalyayla döndüğünü dile getiren Muhammet, "Bu sene çok güzel geçti, heyecanlı anlar yaşadım. Engelli kardeşlerimin de spor yapmasını isterim. Onlar da bir adım atsın." dedi.

 

‘AZİMLE, HIRSLA ÇALIŞIYORUM’

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na sıkı hazırlandığını vurgulayan Atıcı “Çok iyi çalışıyorum, yorgun sabahlara uyanıyorum. Vücudum dinlenmeden antrenmana koşuyorum. Azimle, hırsla çalışıyorum. Orada madalya alacağıma inanıyorum. Güzel başarıyla dönmek istiyorum.”dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA