Silifke Belediyespor evinde | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke Belediyespor evinde



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Kayseri’nin ardından Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezini tamamlayarak yurda dönen Silifke ekibi, iki günlük iznin ardından yeniden sahaya indi.

Kendi tesislerinde idmanlara başlayan Silifke ekibi, hazırlıklarına Silifke Şehir Stadında devam edecek. Silifke ekibi, 8 Eylül’de Tekirdağ deplasmanında karşılaşacağı Ergene Velimeşe maçına odaklandı.

 

“LİGİN BAŞLAMASINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay; “Kayseri’de 1 haftalık kampımızın ardından Erzurum’da kamp yaptık. Kampta çalışmalarımız gayet iyi gitti. Hazırlık maçlarında Elazığspor’u yenerken Mardin 1969 Spor ve Ağrı 1970 Spor ile berabere kaldık. Hazırlık maçlarını skordan ziyade eksi ve artılarımızı görme bakımından değerlendiriyoruz. Kamp bitiminde futbolcularımıza 2 gün izin verdik ve yeniden çalışmaya başladık. İnşallah 8 Eylül’de Tekirdağ deplasmanında karşılaşacağımız Ergene Velimeşespor maçına kadar hazır hale geleceğiz. Ligin başlamasını ve taraftarlarımızla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA