Köylerde final heyecanı başladı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Köylerde final heyecanı başladı



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen köyler arası futbol turnuvasında son viraja girildi. Büyükşehir’in düzenlediği Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası'nda hafta sonu yarı final maçları oynandı. Stresli ve heyecan dolu geçe yarı final maçlarında Menteş ve Fındıkpınarı finale yükselme başarısı gösteren takımlar oldu.

 

FINDIKPINARINDA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nda yarı final maçlarında kıyasıya bir mücadele ile muhteşem maçlar oynandı. Günün açılış maçında Menteş rakibi Kuyuluk karşısında muhteşem bir performans ile 3-1 kazanarak finale yükselen ilk takım oldu.

Günün 2. yarı final maçında ise turnuva ev sahibi Fındıkpınarı rakibi Çavak ile heyecan dolu ve uzatma dakikalarında bile stres dolu anların yaşandığı maçı 3-2 yenerek finale yükselen 2. takım oldu. Maçın uzatma dakikalarında 3-2 geride olan Çavak penaltı kazandı ancak Hakan Gümüş’ün kullandığı penaltıyı Fındıkpınarı kalecisi Mustafa Babaoğlu kurtararak takımını finale taşıdı.

 

FİNAL MAÇI GÜNÜ BELLİ OLDU

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nda yarı finalde elenerek turnuvaya veda eden Kuyuluk ve Çavak 3’lük maçında 30 Ağustos Cuma günü saat 15.00’da karşılaşacak.

Turnuvanın final maçı ise 30 Ağustos Cuma günü saat 17.00’da Fındıkpınarı ile Menteş arasında oynanacak.

 

İLK KEZ SÜPER KUPA FİNALİ OYNANACAK

Öte yandan bu yıl Toroslar’da şampiyon olan takım, Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu ile süper kupa finali maçı oynayacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA