İçişleri’nin Kolluk Komisyonu Mersin’de toplandı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

İçişleri’nin Kolluk Komisyonu Mersin’de toplandı



 

Haber Merkezi

 

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı Kolluk Gözetimi Komisyonu, Ağustos ayı toplantısını Mersin’de yaptı.

Toplantı için kente gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, beraberindeki Kolluk Gözetim Komisyon üyeleri ile birlikte ilk olarak Mersin Valiliği’nde Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

Ziyaret vesilesiyle kolluk birimleri tarafından verilmekte olan hizmetler ilgili çeşitli hususlarda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyarete, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Vali/ Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı İbrahim Akın, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Abdullah Korkmaz, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü Mehmet Yılmaz, Baro Temsilcisi Av. İsmail Gazel, Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Kolluk Gözetim Sekreteryası Hakan Arıkan, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek iştirak etti.


GÜVENLİK BİRİMLERİ İLE ÇALIŞMA TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Daha sonra komisyonun Mersin Valiliğinde ki Ağustos ayı toplantısına başkanlık eden Sağlam ve komisyon üyeleri, Mersin İl İnsan Hakları üyeleri ile istişare toplantısı için bir araya geldi.

Bakan Yardımcısı ve Kolluk Gözetim Komisyonu Başkanı Mehmet Sağlam ve komisyon üyeleri, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Mersin İl Jandarma Komutanlığı ve Mersin Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaret etti.

Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek ve ilgili birimlerin katılımlarıyla çalışma toplantıları gerçekleştirildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA