Fen işleri ekipleri, Akdeniz’in her bölgesine hizmet veriyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Fen işleri ekipleri, Akdeniz’in her bölgesine hizmet veriyor



 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal-merkez ayırt etmeden ilçe genelinde ulaşım sorununu ortadan kaldırmak adına sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda ağır iş makineleri desteğiyle Bekirde Mahallesi’nin yollarında sathi kaplama çalışmaları başlatıldı. Hizmete tanık olan Bekirde Mahallesi sakinleri, her türlü ulaşımlarını kolaylaştıran ve yaşadıkları bölgenin çehresini değiştiren hizmet nedeniyle hem Eş Başkanlar Nuriye Arslan ve Hoşyar Sarıyıldız, hem de aşırı sıcağa rağmen çalışmaları yürüten fen işleri ekiplerine teşekkür etti.

 

“MAHALLEMİZİN EN ÜCRA KÖŞELERİNE HİZMET VERİLİYOR”

Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bekirde Mahallesi Muhtarı Cemil Hardal; “Bekirde Mahallemizin ücra köşelerine yıllardır yapılmamış bir hizmet veriliyor. Bu sebeple Akdeniz Belediyesi Eş Başkanlarımız Sayın Hoşyar Sarıyıldız ve Sayın Nuriye Arslan’a, ayrıca fen işleri müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında ihtiyaç duyan her yerleşim yerinde, sıcak ve soğuk asfalt serim çalışmalarına, yeni yollar açma hizmetine devam edecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA