‘Gülnar’da buluşalım’ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

‘Gülnar’da buluşalım’



 

Haber Merkezi

 

Gülnar Belediyesi 100. yıl kutlama programlarını dolu dolu hazırladı. 26-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlik ve konserler Gülnar Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kıraç konseri ile kutlayacaklarını duyuran Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, 100. yıl kutlamalarına tüm vatandaşları davet ederek “Gülnar Belediyemizin belediye oluşunun üzerinden tam bir asır geçti. 100. yıla yakışır birbirinden değerli sanatçılarımız ve isimler Gülnar’ımızda olacak. Tüm hemşerilerimizi ve vatandaşlarımızı 26-30 Ağustos tarihleri arasında Gülnar’a bekliyoruz” dedi.

Gülnar Belediyesinin festival tadında geçecek olan 100. yıl kutlama programına sayılı günler kaldı. 5 gün sürecek programla vatandaşlar gündüz farklı aktivitelere katılabilecek akşam da düzenlenecek konserler ile doyasıya eğlenecek.

 

“TÜM KONSERLER GÜLNAR PAZAR YERİ’NDE YAPILACAK”

Gülnar Belediyesi 100. yıl etkinlikleri; 26 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da ‘100.Yıl Kutlama Yürüyüşü’ ile başlayacak. Saat 20.00’de protokol konuşmaları ve etkinlik açılışı yapılacak ardından da saat 20.30’da Gökhan Akar sahne alacak. 27 Ağustos Salı günü saat 20.30’da Uğur Önür en güzel şarkılarını Gülnar için seslendirecek. Azerbaycan Devlet Sanatçısı Turan Manafzade ile 7 Güzel Konseri 28 Ağustos Çarşamba günü saat 20.30’da, 29 Ağustos Perşembe günü saat 20.30’da Aşık Sefai Gülnarlılarla buluşacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise ilk olarak saat 20.00’de Burçe Bozkurt sahnede olacak ardından ise Türk Anadolu Rock’ın en sevilen ismi Kıraç saat 20.45’te Gülnar’da en sevilen şarkılarını seslendirerek bayramın coşkusunu ikiye katlayacak. Tüm konserler Gülnar Pazar Yeri’nde yapılacak.

 

“TATİL PLANI YAPAMAYANLARI MUHAKKAK GÜLNAR’IMIZA DAVET EDİYORUZ”

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, Gülnar Belediyesinin 100. yaşını kutlayacakları için heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade ederek, emek verip dolu dolu bir program hazırladıklarını söyledi. Başkan Önge “Gülnar Belediyemiz artık bir asırlık bir belediye. Bu sorumluluğu almış olmak, büyüdüğüm topraklara hizmet etmek onur verici. Çocuklarımızın huzurlu ortamda büyümesi, gençlerimizin Gülnar için hedeflerinin olması, büyüklerimizin rahatça yaşam sürmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gülnar Belediyemiz artık 100 yaşında. Belediyemizin yeni yüz yılında çok özel projeleri hayata geçirecek, hemşehrilerimize daha kaliteli bir yaşam alanı oluşturacağız. 100. yıl kutlamalarımız kapsamında 26-30 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin en sevdiği isimleri Gülnarlı kardeşlerimizle buluşturacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Türk Anadolu Rock müziğinin sevilen ismi Kıraç ile taçlandıracağız. Konserlerimizin tamamı Gülnar Pazar Yeri’nde olacak. 5 gün boyunca gündüz etkinlerimiz de olacak. Gülnar’ın lezzetlerinden tutun da kültürünü anlatan çeşitli programlar organize ettik. Gülnar’ın dağı, denizi, havası, lezzetleri sizi bekliyor. Tatil planı yapamayanları muhakkak Gülnar’ımıza davet ediyoruz. Yüzün aydın Gülnar’ım” şeklinde konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA