Kadın basketbolunda fikstür belli oldu | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Kadın basketbolunda fikstür belli oldu



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2024-2025 sezonunu fikstür çekimi yapıldı. Basketbol Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilen fikstür çekimi Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçi, TBF Kadın Milli Takımlar ve Kadın Ligleri Direktörü Nilay Kartaltepe’nin açılış konuşmalarıyla başladı. Etkinliğe TBF yönetim kurulu üyeleri ile kulüp temsilcileri katıldı. 13 takımın mücadele edeceği Kadın Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon, 28 Eylül’de başlayacak. Ligde ilk haftayı Nesibe Aydın, BAY geçecek.

Ligde ilk haftanın açılışı Tarsus Spor – Galatasaray maçı ile yapılacak. Geçen sezon zorlu bir dönem geçiren ve son anda lige tutunan Tarsus ekibi, Galatasaray’ı yenerek lige galibiyet ile başlamak istiyor.

Emlak Konut’a konuk olacak ÇBK Mersin de, ligde ve Avrupa’da fırtına gibi estiği önceki sezon gibi başarı çıtasını yüksek tutmak için lige galibiyetle başlamanın hesabını yapıyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA