‘Silifke halkımızı 51. festivalimize davet ediyoruz’ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

‘Silifke halkımızı 51. festivalimize davet ediyoruz’



 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bu yıl 51.’sini gerçekleştirecekleri Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali hazırlıklarının tamamlandığını belirterek, festivalin 1-6 Eylül tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nin bu yıl daha coşkulu ve dolu dolu geçeceğini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut; “Festivalimizi en iyi şekilde kutlamak için bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Çünkü Uluslararası bir düzeyde olan haftamıza yurt dışından ve yurt içinden gelen konuklarımız var. Onların da katılımıyla kültür kaynaşması yaşayacağız. Festival etkinliklerimiz içerisinde bu yıl yine Yoğurt Yarışmasını gerçekleştireceğiz. Özellikle kadın katılımcılardan yoğun bir talep var. Bu sayede yurt içinden ve yurt dışından gelen bütün konuklarımıza meşhur Silifke Yoğurdu ’nu ikram etmiş ve bu lezzeti tattırmış olacağız. Silifke denince aklımıza ilk gelen yoğurt oluyor. Bir yörük yurdu olan kentimizde türkülerimize, şarkılarımıza ve halk oyunlarımıza giren ve bunun yanında Yörüklerimizin geçim kaynağı olan yoğurt, Silifke’miz için büyük bir öneme sahiptir. Festival etkinliklerimiz içerisinde düzenlediğimiz en iyi yoğurt yapma yarışmasına katılacak olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Adaylarımız, başvuru ve detaylı bilgi için Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaatta bulunabilirler” dedi.

 

‘SİLİFKE HALKIMIZI 51. FESTİVALİMİZE DAVET EDİYORUZ’

Silifke halkını Uluslararası Müzik ve Folklor Festivaline davet eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Her yıl kutladığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimiz, bu yılda halkımıza açık ve ücretsiz olacaktır. Birbirinden değerli sanatçıların sahne alacağı Müzik ve Folklor Festivalimiz 1-6 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olup, tüm Silifke halkımızı bu heyecan ve coşkuya davet ediyoruz” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA