Tarsus Karboğazı çevre festivali başlıyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsus Karboğazı çevre festivali başlıyor



 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla düzenlenen Karboğazı Çevre Festivali’nde doğaseverler bir araya gelecek. Kahraman Gülek Mahallesi’ndeki Karboğazı Piknik Alanı’nda gerçekleştirilecek olan festival, doğayla buluşmayı ve çevre bilincini artırmayı hedefliyor.

 

KAMP ATEŞİ YAKILACAK

Üç gün sürecek olan etkinlikte katılımcılar, doğa yürüyüşlerinden atölye çalışmalarına kadar birçok farklı aktiviteye katılma imkanı bulacak. Festivalin ilk günü katılımcılar saat 18.00’da kamp çadırlarını kurmaya başlayacaklar. Akşam saatlerinde kamp ateşinin yakılması ve ardından sinema gösterimi ile gün sona erecek.

 

KONSERLE KATILIMCILAR KEYİFLİ ANLAR YAŞAYACAK

Festivalin ikinci günü sabah sporu ve doğa yürüyüşü ile başlayacak. Gün boyunca çeşitli atölyeler ve müzik dinletileri düzenlenecek. Akşam saatlerinde ise Tarsus Kent Orkestrası tarafından verilecek konserle katılımcılar keyifli anlar yaşayacak. Festivalin son günü ise sabah sporu ve doğa yürüyüşü ile başlayacak. Çorba dağıtımı ve çeşitli atölye çalışmalarıyla devam edecek olan etkinlikler, saat 16.00’da sona erecek.

 

DOĞAYLA İÇ İÇE HAFTASONU DENEYİMİ

Festivalde, sıfır atık ve geri-ileri dönüşüm atölyelerinden, doğa yürüyüşlerine, motor sporlarından bisiklet gezilerine kadar pek çok etkinlik yer alacak. Ayrıca çadır ve karavan alanları, ritim atölyeleri, geleneksel spor etkinlikleri, survivor parkuru gibi çeşitli aktiviteler de festival boyunca katılımcılarla buluşacak. Karboğazı Çevre Festivali, doğa ile iç içe bir hafta sonu geçirmek isteyen herkesi davet ediyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA