‘Biz herkesi kucaklıyor, Silifke’yi seviyoruz’ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

‘Biz herkesi kucaklıyor, Silifke’yi seviyoruz’



 

Haber Merkezi

 

Kent merkezi ve kırsal mahalle ziyaretlerinde, vatandaşların yoğun ilgisi ve samimiyetiyle karşılaşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘7’den 70’e herkesi kucaklıyor, genç yaşlı her kesimin talep ve sıkıntılarını yerinde dinliyoruz’ dedi.

 

 

‘BİZİM VARLIK NEDENİMİZ HİZMET ETMEK’

Ziyaretlerinde Silifke’de hayata geçirecekleri proje ve hizmetleri anlatan Başkan Mustafa Turgut, "Silifke’mizin, Mersin’in büyük bir değeri olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Silifke, sadece Mersin için değil, ülkemiz için de çok önemli bir konuma sahip. Bir yandan projelerimizi hayata geçirirken diğer yandan da vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Talep ve sıkıntıları yerinde tespit ediyor, birinci ağızdan dinliyoruz. Bunu çok önemsiyorum. Silifke’de yüzü halka dönük bir yönetim ve belediye var. Şehrimizi, vatandaşlarımızla beraber yöneteceğiz" dedi.

 

‘ÇALIŞMALARIMIZDA ORTAK AKIL İLKESİYLE HAREKET EDİYORUZ’

Mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla iç içe olan ve birebir görüşen Başkan Turgut, "Kentimizde ortak aklı tam manasıyla hayata geçiriyoruz. Bu yönetim şekli ile sorunlarımızı bir bir çözüyoruz. Her şeyi ben bilirim ben yaparımla olmaz. Kentimizi hep birlikte güzelleştiriyor, hep birlikte hizmet ediyoruz. İlçemizin yaşanabilir ve mutlu insanların yaşadığı bir kent olması adına gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz."dedi.

 

TURGUT, MAHALLELERDE YOĞUN İLGİYLE KARŞILANIYOR

Başkan Turgut, ziyaret ettiği kent merkezi ve mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini doğrudan Başkan Turgut’a iletme fırsatı bulduğu ziyaretler, belediyenin 5 yıllık stratejik plan çalışmalarına da önemli katkılar sağlıyor. Başkan Turgut’un halkın sorunlarına anında yanıt vermesi ve önerilerini dinlemesi halk tarafından ilgiyle karşılanıyor.

 

‘DAHA GÜZEL VE DAHA YAŞANILIR BİR SİLİFKE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

Başkan Turgut, gelecek hedeflerine değinerek, "Silifke Belediyesi olarak, halkımızın katılımını ve desteğini alarak daha yaşanabilir, daha güzel bir Silifke için çalışmalarımıza devam edeceğiz. “dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA