Fen işleri ekipleri aralıksız çalışıyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Fen işleri ekipleri aralıksız çalışıyor



 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında ilçeye bağlı mahallelere hizmet vermeye, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. Fen işleri ekipleri, iş makineleri desteğiyle bir yandan yeni imarlı yollar açıyor, ayrıca mevcut yolları da genişletiyor.

 

EKİPLER, AKDENİZ’İN HER MAHALLESİNDE…

Güneş Mahallesinde yeni bir yol açan ekipler, Bekirde Mahallesinde de sathi kaplama için hazırlık çalışması başlattı. Fen işleri ekipleri ayrıca; Gündoğdu, Özgürlük, Kültür, Şevket Sümer, Turgut Reis, Barış, Bekirde Kiremithane, Hal ve Üç Ocak mahallelerinde asfalt yama, kilit taşı ve bordür yenileme, yağmur oluğu açma hizmeti sundu. Akdeniz’in kırsal mahallelerinin ihtiyaçlarına da koşan ekipler, Anadolu Mahallesi’nde, iş makineleri desteğiyle yağmur suyu tahliye kanallarının temizliğini gerçekleştirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü, gerek sahadaki inceleme ve tespitler, gerekse mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri en kısa sürede değerlendirerek mahallelere hizmet sunmaya devam edecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA