Mersin’in güzelliklerini anlatan fotoğraflar yarışacak | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin’in güzelliklerini anlatan fotoğraflar yarışacak



 

Haber Merkezi

 

Mersin Marina’yı misafirlerinin gözünden tanımayı ve tanıtmayı amaçlayan fotoğraf yarışmasına başvurular 8 Ağustos itibariyle başladı. Mersin Marina’nın tüm faaliyetlerini konu alan “Benim Gözümden Mersin Marina” fotoğraf yarışmasına yaşam merkezi, çekek alanı ve liman alanından kadrajları içeren eserler ile katılım sağlanabilecek. 18 yaşını doldurmuş amatör veya profesyonel tüm fotoğrafçıların katılım sağlayabileceği yarışmaya eserler, www.mersinmarina.com.tr adresi üzerinden 9 Eylül tarihine kadar çevrimiçi yüklenebilecek.

Seçici kurulun yarışma sonundaki değerlendirilmelerine göre ilk 20 eser Mersin Marina’nın ana koridorunda 2 hafta boyunca eser sahiplerinin ismi ile sergilenecek. İlk 12 eser “Mersin Marina 2025” takvimini süsleyecek ve takvimin birer örneği eser sahiplerine hediye edilecek. Birinci, ikinci ve üçüncü olarak seçilecek eserler ise sergi girişinde konumlandırılacak ve bu eser sahiplerine sergi açılışında plaket takdim edilecek.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA