Toroslar Belediyesi fabrika gibi çalışıyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Toroslar Belediyesi fabrika gibi çalışıyor



 

Haber Merkezi

 

Makine ikmal sahası içerisinde bulunan Mobilyahane ve Kaynakhanede usta eller tarafından üretilen bank, kamelya, piknik masası ve oturma grupları gibi kent mobilyaları, park, yeşil alan ve sosyal tesislere yerleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor.

 

“KENDİ ATÖLYELERİMİZDE ÜRETTİĞİMİZ MALZEMELERLE KENTİMİZİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, kent mobilyalarını kendi atölyelerinde kendi personelleriyle üreterek geri dönüşüme katkı sunduklarını, aynı zamanda tasarruf da sağladıklarını söyledi.

Kent estetiğini güzelleştirmek ve vatandaşlara daha konforlu yaşam alanları sunmak amacıyla yapılan bu çalışmanın önemli bir hizmet olduğunu ifade eden Başkan Yıldız, “Yüzü gülen, nefes alan Toroslar hedefiyle yurttaşlarımızın yaşamaktan sürekli keyif aldığı bir ilçe için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İhtiyaçlarını kendi karşılayan ve üretimi destekleyen bir belediyeyiz. Atölyeler Şefliğimizde, Mobilyahane, Kaynakhane, Boyahane, Elektrikhane ve Sıhhı Tesisat birimlerimiz var. Ekiplerimiz, özverili ve seri bir şekilde üretim, bakım ve onarım faaliyetlerini sürdürerek ilçemizi güzelleştiriyor” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA