Hatayspor maçının biletleri satışta | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Hatayspor maçının biletleri satışta



 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Depremler nedeniyle maçlarını Merin Stadyumu’nda oynayan Hatayspor, taraftarı ile buluşmaya hazırlanıyor.

Trendyol Süper Lig’de ilk hafta deplasmanda Galatasaray’a konuk olan ve 2-1 yenilen Hatay ekibi ilk kez kendi taraftarı önünde sahaya çıkacak. Hatay ile Kasımpaşa arasında 19 Ağustos Pazartesi günü oynanacak karşılaşma saat 21.00'de başlayacak. Karşılaşma aynı zamanda Trendyol Süper Ligin 2’nci hatasının kapanış maçı olacak.

Kulüpten yapılan açıklama ile bu maçın bilet fiyatlarının belli olduğu duyuruldu. Açıklamada, “Takımımız ilk iç saha maçında ailesiyle buluşuyor. Trendyol Süper Lig’in 2. Haftasında, Mersin Stadyumu’nda oynayacağımız Kasımpaşa maçının biletleri satışta: vip alt 300 TL, maraton alt 200 TL ve misafir tribün 250 TL” denildi.

 

HATAYSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Lige son dakika golüyle Galatasaray karşısında aldığı mağlubiyetle başlayan Bordo-Beyazlıllar ligin 2’nci hatasında karşı karşıya geleceği Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Özhan Pulat yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Atakaş Hatayspor, ligde galibiyetle tanışmak istiyor.

Galatasaray maçında şansız bir mağlubiyet aldıklarını belirten Teknik Direktör Özhan Pulat, Kasımpaşa karşısında galip gelmek istediklerini söyledi.

Pazartesi günü ligin 2’inci haftasının kapanış maçında karşı karşıya gelecekleri Kasımpaşa karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini belirten Pulat, “Galatasaray karşısında son dakika golüyle bir mağlubiyet aldık. Sürpriz için gittiğimiz Galatasaray deplasmanından mağlubiyetle dönerek lige de puansız başlamış olduk. Ligin ikinci haftasında rakibimiz Kasımpaşa ve galibiyete ihtiyacımız var. Çünkü geçtiğimiz sezon yaşadığımız sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Kasımpaşa’yı mağlup ederek, ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA