Mersin’de eğitimcilerden hazırlık toplantısı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin’de eğitimcilerden hazırlık toplantısı



 

Haber Merkezi

 

Geçtiğimiz günlerde 7 ilçe müdürünün birden değiştiği Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yeni eğitim öğretim dönemi öncesi idareciler düzenlene toplantıda buluştu.

Mersin İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Suphi Öner Öğretmenevi Vip Salonunda ilçe milli eğitim müdürleri ile bir araya geldi. Fazilet Durmuş toplantıya, göreve yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürlerine hayırlı olsun diyerek başladı. Fazilet Durmuş: "Eğitim öğretim davamızın kutlu yolculuğunda bayrağı yere düşürmeden, Türkiye Yüzyılı'na giden yolda biz eğitimcilerin omuzlarına yüklenen aziz görevin farkındalığıyla bulunduğunuz her yerde, her görevde azimle çalışacağınızdan asla şüphe duymuyorum. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim." dedi.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevinin çok önemli sorumlulukları olduğunu ve ilçelerin bu sorumlulukları yerine getirmek konusunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde büyük özveriyle çalıştığını ifade eden Durmuş: "İlçe Millî Eğitim Müdürlükleri, merkezin hedef ve beklentilerini ilçelere taşıyan, öğrencilerin daha iyiye ulaşması için merkezle ortak hareket ederek canla başla çalışan kurumlardır” dedi.

Toplantıda, eğitim öğretim konusunda yaşanabilecek aksaklıklar, alınabilecek tedbirler ve çözüm önerileriyle öğretmenlerin mesleki gelişimleri, öğrencilerin bireysel farklılıklarına yönelik uygulamalar ve eğitimde teknolojinin etkin kullanımı gibi konularla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Yapımı devam eden ve tamamlanan okulların durumu hakkında ilçelerden bilgi alan Fazilet Durmuş, eğitim yuvalarının öğrenciler için çağın gereklerine uygun ve tüm fiziksel altyapısı tamamlanmış, hazır şekilde öğrencileri beklediğini ifade etti.

Fazilet Durmuş, devraldığımız eğitim bayrağını en ilerilere taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz, hepinize başarılar diliyorum, diyerek toplantıyı sonlandırdı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA