Son bir haftalık asayiş verileri açıklandı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Son bir haftalık asayiş verileri açıklandı



 

Haber Merkezi

 

Mersin’de haftalık emniyet ve asayiş verileri valilik tarafından açıklandı. Valilikten yapılan açıklamada, kentte 5 Ağustos 2024- 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılan çalışmalara dair bilgiler verildi.

 

“EMNİYET VE JANDARMA BİRİMLERİMİZ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM ETMEKTE”

Açıklamada, “Mersin’imizin huzuru ve güvenliğini daim kılmak için Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik birimlerimiz gece gündüz çalışmaya devam etmektedir. Mersin’imizin huzuru ve güvenliğini daim kılmak için Emniyet ve Jandarma birimlerimiz gece gündüz çalışmaya devam etmektedir.

Mersin genelinde haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan, aranan şahıslara yönelik olarak, 05 Ağustos 2024- 11 Ağustos 2024 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonel çalışmalar sonucunda; 0-5 yıl arası cezası bulunan 866 şahıs, 5- 10 yıl arası cezası bulunan 27 şahıs, 10- 20 yıl arası cezası bulunan 9 şahıs, 20 yıl ve üzeri 1 şahıs olmak üzere, toplam 903 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

 

12 BİN 31 ARACA/SÜRÜCÜYE YASAL İŞLEM YAPILDI

Aynı tarihler arasında; dolandırıcılık 370, hırsızlık 48, öldürme 7, cinsel suçlar 8, yağma suçundan 10, terör suçundan 2 şahıs olmak üzere toplam 445 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir.

Ayrıca; aynı tarihler arasında il genelinde yapılan trafik denetimleri kapsamında;

60 bin 17 araç kontrol edilmiş, 685 araç trafikten men edilmiş, 340 ticari taksi denetlenmiş, 12 bin 31 araca/sürücüye yasal işlem yapılmıştır” denildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA