MSK sezonu açıyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

MSK sezonu açıyor



 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Basketbol Süper Liginde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK’da kura heyecanı var. Son olarak 2013/2014 sezonunda Türkiye Mersin Büyükşehir Belediyesi SK süper ligde mücadele etmiş ve süper ligden düşen takım Türkiye olmuştu. 10 yıl aradan sonra şehrin temsilcisi Mersin MSK Playoff şampiyonu olarak süper lige adını yazdırmayı başardı.

2024-25 sezonu fikstürü kura çekimi ile önümüzdeki sezonun maç programı netleşecek. Mersinli basketbol severler 10 yıl aradan sonra Süper ligde mücadele edecek takımları izlemenin heyecanını coşkusunu yaşayacak. 20 Ağustos Salı günü saat 11.00’de Türkiye Basketbol Süper Ligi, saat 13.00’de Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi, saat 15:00’de Türkiye Basketbol 2. Ligi ve saat 17:00’de Basketbol Gençler Ligi Erkekler kategorisi 2024-2025 sezonu lig fikstürlerinin kura çekimleri, Basketbol Gelişim Merkezi Milli Takımlar Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA