Silifke’nin yeni Milli Eğitim Müdürü görevde | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke’nin yeni Milli Eğitim Müdürü görevde



 

BURCU KAYA

 

Mersin’in Silifke ilçesine geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fevzi Kültigin Eroğlu, göreve başladı

Makamında tebrik ziyaretlerin ikabul etmeye başlayan Müdür Eroğlu göreve başlaması ile ilgili “Akdeniz'in incisi Mersin Silifke'de İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu önemli görevi bana layık gören Milli Eğitim Bakanımız sayın Yusuf Tekin'e şükranlarımı sunuyorum.

Eğitim, bir milletin geleceğini inşa eden en önemli unsurdur. Eğitimde başarıyı yakalamak için var gücümüzle çalışacak, öğrencilerimizin en iyi eğitim alabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve velilerimizin destekleri ile bu yolda büyük adımlar atacağımıza inanıyorum. İlçemizde eğitim adına yapacağımız her çalışmanın başarılarla dolu olmasını ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA