Tarsuslu miniklerden Müdür Koşar’a ziyaret | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu miniklerden Müdür Koşar’a ziyaret



 

Haber Merkezi

 

Tarsus’un basketbol temsilcisi İdeal Basketbol Akademi sporcuları ve Antrenörü Ahmet Daşcı,

Tarsus Gençlik Merkezi Müdürü Cumali Koşar’a yeni tesislerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, çocuklar ve gençler ile alakalı sohbet ettiler.

İdeal Spor Kulübü Başkanı ve Basketbol Antrenörü Ahmet Daşcı yaptığı açıklamada; “Tarsus Gençlik Merkezi Müdürümüz Cumali bey ve ekibi Tarsus’un çocukları ve gençleri gelişimi adına yıllardır, sportif, sanatsal, eğitsel, sosyal etkinlikler olarak yapılacak her şeyi en üst düzeyde yaparak, Tarsus’un gözdeleri olduğunu hepimiz görmekteyiz. Gençlik Merkezinin en yakın sosyal medya takipçisi olarak hızlarına yetişemiyoruz. Tarsus’ta dokunmadık el, çalmadık kapı, aktivitelerine dahil etmedikleri hiçbir kesimin olmaması büyük başarının adımlarındandır. Tarsus Gençlik Merkezi denince akla sadece çocuklar ve gençler gelse de, yapılan üst düzey başarılı çalışmalarla esnaf, yetişkin, gazi, şehit yakını, kadınlarımız, annelerimiz gibi tüm kesimler Tarsus Gençlik Merkezimizin tüm etkinlik ve çalışmalarına dahil edilmesi Türkiye’de belki ilkler yapılıyor havası vermektedir. Sizler yoluyla Tarsus Gençlik Merkezi Müdürümüz Sayın Cumali Koşar’a ve başarılarda müdürümüzün en büyük destekçisi Gençlik Merkezi Ekibine Tüm Tarsus adına, kulübüm adına teşekkür ediyorum."dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA