‘Vatandaşlarımıza hizmet için varız’ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

‘Vatandaşlarımıza hizmet için varız’



 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye ekipleri, çok sayıda yaylacıya ev sahipliği yapan yaylalarda artan nüfusa doğru orantılı olarak vatandaşlardan gelen taleplere de hızlı bir şekilde cevap veriyor.

Mahallelerde yeni yol açma ve genişletme, bahçe yolu düzenleme, kilit parke yol ve büz boru döşeme çalışmaları ile birlikte çevre düzenleme çalışmaları da göz dolduruyor. Doğayla iç içe yaşamak isteyen yurttaşlar için konforlu ulaşım olanakları sağlanıyor.

 

“VATANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yenilenen yolların yaylacılık faaliyetlerini daha da canlandırdığını belirterek, “Toroslar’ın eşsiz manzarası ve bitki örtüsü, yaylacılığı bir yaşam tarzı haline getirdi. Ekiplerimiz yaylalarımızı bir yandan sezona hazırladı bir yandan da kış mevsimi için hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında yaylalara göç eden yurttaşlarımız, daha önce bozuk yollar nedeniyle yaşadıkları zorluklardan artık kurtuluyor. İlçemizin eşsiz güzelliklerini koruyarak ve yaşam kalitesini artırarak hizmetlerimizi dört koldan devam ettiriyoruz.  Halkımızın taleplerini öncelikli olarak değerlendiriyor ve en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA