Silifke CHP’de deprem! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke CHP’de deprem!



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin CHP içindeki bölünme ve kavga büyüyor. Son olarak Silifke’de yaşanan deprem parti teşkilatlarındaki çekişmeyi gözler önüne serdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in desteklediği Silifke eski ilçe Başkanı Bünyamin Uçar’ın başını çektiği muhalif grubun teşkilatı dizayn etmesi ile adaylığı tepki çekse de CHP’den belediye başkanı seçilen Mustafa Turgut’un desteklediği İlçe Başkanı Zarif Korkmaz’ın yönetiminden 12 kişi istifa etti.

 

İLÇE BAŞKANI SİLİFKE BELEDİYESİ’NE AİT ŞİRKETTE YÖNETİCİ OLARAK ATANMIŞ!

İstifa eden grup adına yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; “31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partimiz, Türkiye’de, Mersin genelinde ve Silifke’de büyük bir başarı kazanarak yerel iktidar olmuştur. Türkiye’nin birinci partisi konumunda olan ve genel iktidara yürüdüğümüz bu süreçte, parti yöneticileri başta olmak üzere tüm partililerimizin üzerine büyük bir sorumluluk düşmektedir.

Ancak, Parti tüzel kişiliğini herkesten ve her şeyden üstün tutmakla yükümlü olan CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, bu süreçte, görev ve sorumluluklarını yerine getirmekten uzak bir tutum içine girmiş, kişisel menfaatlerini gözetmiş, asıl görevinin partiye hizmet etmek olduğunu unutmuş, Genel Merkezimizin hassasiyetle üzerinde durduğu bir kurala aykırı hareket ederek, Silifke Belediyesi’ne ait şirkette yönetici olarak atanmış,

aylardır ilçe yönetim kurulu toplantısı yapmamış ve yönetim kurulu ile hiçbir bilgi paylaşmayarak yönetimi aylardır yok saymıştır.

Bu konularda halkımızdan ve partililerimizden gelen yoğun eleştirilere cevap veremeyecek duruma gelen bizler,  ilçe başkanının yanlışlarına ortak olmamak adına,  partimizin daha fazla yıpranmaması ve iktidar yolunda daha sağlıklı yol alabilmesi için kongrede bizleri seçen delegelerimize, halkımıza ve partimize karşı sorumluluğumuz gereğince; 12 yönetim Kurulu üyesi olarak yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyoruz.

Ali Barbaros, Aynur Sapmaz, Burcu Çınar Kırışık, Eda Naz Özdemir, Filiz Soykan, Leyla Topcu, Mehmet Akış, Mehmet Ali Bilir, Necdet Özkürkçü, Taylan Bilgen, Yalçın Menteş ve Ülker Zil.”

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA