Tarsus’ta şenlik zamanı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Tarsus’ta şenlik zamanı



 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen "Tarsus Yaz Akşamları Şenliği" Tarsuslu vatandaşların yoğun katılımıyla başladı. Etkinlik, her cumartesi günü Atatürk Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek ve şehrin sosyal yaşamını canlandıracak.

Etkinlikle ilgili düşüncelerini ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus'u gece gündüz yaşayan bir kent haline getirme hedefini vurguladı. "Amacımız, şehrimizi sadece gündüz değil, akşamları da canlı tutmak. Tarsus artık akşamları da yaşayan bir kent olacak" dedi.

Her hafta cumartesi 18:30-00:30 saatleri arasında gerçekleşen etkinlik, açık hava sineması, eğlence parkurları, çocuklara yönelik oyun alanları ve çeşitli ikramlarla dolu dolu geçiyor.

 

ESKİ TARSUS GELENEĞİ YENİDEN CANLANIYOR

Şenlikler, Tarsus'un eski açık hava sinema gecelerini ve şenliklerini yeniden canlandırmayı amaçlıyor. Vatandaşlar, nostaljik anılarla dolu bu etkinliklerde bir araya gelerek, geçmişin sıcak atmosferini yeniden yaşıyor. Başkan Boltaç, Tarsusluların bu tür sosyal etkinliklere olan özlemini gidermeye çalıştıklarını ve katılımdan memnun olduklarını belirtti.

 

HER CUMARTESİ GECESİ ATATÜRK GÖSTERİ MERKEZİNDE BULUŞALIM

Etkinlikten haberdar olmayan vatandaşları da her cumartesi Atatürk Gösteri Merkezi’ne davet eden Başkan Boltaç, bu tür organizasyonlarla Tarsuslularla bir araya gelmenin önemine dikkat çekti. "Tarsus Yaz Akşamları Şenliği," Tarsus'un sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirerek, şehri gece gündüz yaşayan bir kent haline getirmeye katkı sağlıyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA