Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin’den CHP’ye yüklendi | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin’den CHP’ye yüklendi



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin'in Tarsus ilçesinde yapımı tamamlanan Çukurova Uluslararası Havalimanı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’ye yüklendi.

CHP'nin Paris Olimpiyatları gezisiyle ilgili de konuşan Erdoğan, "Ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa eleştirilmesi gereken Çukurova Havalimanı değil halkın parasını Paris'te har vurup harman savuran müsriflerdir. SGK'ya borç ödemeye, millete hizmet etmeye gelince kasada para yok, fakat cümbür cemaat Paris'te keyif çatmaya gelince paranın sınırı yok" dedi.

 

“NE GEREK VAR' DİYEREK KARŞI ÇIKTILAR”

“Erdoğan, Çukurova Havalimanını depremi öne sürerek eleştirmenin tam bir akıl tutulması olduğunu belirterek, "Daha büyük bir havalimanımızın olması depremde yardımı kolaylaştırır mı yoksa zorlaştırır mı. Artık 6 Şubat benzeri bir afette yardımları ulaştırabilecek bir havalimanımız oldu. Devletimizin Çarşamba günü meydana gelen 3 deprem dolayısıyla Kozanlı ve Adanalı kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

Muhalefetin Çukurova Uluslararası Havalimanıyla ilgili gündeme taşıdık. Biz benzer iddia ve ithamlarla daha önce de karşılaştık. Şehirlerimize kazandırdığımız her bir esere 'ne gerek var' diyerek karşı çıktılar. Avrupa'nın en iyi havalimanı seçilen 'İstanbul Havalimanı'ndan Marmaray'a kadar hepsine kulp taktılar. Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden bugüne kadar 18 milyon araç geçti. Bunların gereksiz dediği yatırımlar misyonunu fazlasıyla yerine getirdi ve ekonomiye katkı yaptı. Yine aynısı burada da yaşanacak. Muhalefet Çukurova Uluslararası Havalimanı'na dair öngörülerinde yanılacak. Adana ve Mersin'e çok ciddi artılarının olacağını hep beraber göreceğiz" dedi.

 

“ADANA’DA HAVACILIK FAALİYETLERİ DEVAM EDECEK"

Şakirpaşa Havalimanı'nın sadece ticari uçuşlara kapandığını anlatan Erdoğan, "Şehrimizin ihtiyaçlarını artık karşılamayan Şakirpaşa Havalimanımızın kapısına kilit vurmuyoruz. Bu yalanı devam ettirmek ahlaksızlıktır. Bu ahlaksızlar ile biz yarış edemeyiz. Biz milletimize hizmet etmekte yolumuza devam edeceğiz. Şakirpaşa Havalimanı'nda ticari uçuşlar hariç havacılık faaliyetleri devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

"DENİZDEN ADANA'YI ORTA DOĞU'YA BAĞLAYACAĞIZ"

Adana Doğu Akdeniz Konteyner Limanı projesi hakkında da konuşan Erdoğan, "Deniz üzerinden Adana'yı Orta Doğu'ya bağlayacağız. Rabbim ömür verdikçe Çukurova'nın güzel insanları için çalışmaya devam edeceğiz. Dünyayı kalbura koyup elesek Çukurovalı kardeşlerim gibi yar bulunmaz. Adana ile Mersin ile ve Çukurovalı kardeşlerimle bizim aramızı kimse bozamaz" dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA