Toroslar’dan mahalle temizliği | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Toroslar’dan mahalle temizliği



 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesinin, yıllardır temizlik hizmeti alamayan mahallelerdeki sorunları gidermek, vatandaşların dikkatini çevre temizliğine ve dayanışmaya çekmek amacıyla düzenlediği “Mahallede Temizlik Var” kampanyasının bu haftaki durağı Kurdali Mahallesi oldu.

Kampanya kapsamında Toroslar Belediyesinin çok sayıda aracı ve personeli sabah erken saatlerde mahallede yol ve kaldırım süpürme, yol yıkama, ot biçme, konteyner temizliği gibi faaliyetleri yaptı.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız da Başkan Yardımcıları Hülya Ayhan Keskin, Erdoğan Ay ve Hasan Özalp Önal ile belediye meclisi üyeleriyle birlikte Kurdali sokaklarını gezdi, çalışmaları inceledi ve çevre temizliği çalışmalarına katıldı.

 

“SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”

Başkan Yıldız, “Bundan sonra her hafta sonu Toroslar’ımızın bir mahallesinde kampanyamızı devam ettireceğiz. Toroslar’ımız gerçekten daha kaliteli, daha konforlu yaşam alanı oluncaya kadar bütün köşelerini, bütün sokaklarını, bütün caddelerini tek tek, elimizle de olsa temizlemeye devam edeceğiz. Toroslar’da bir söz verdik. Toroslar’da yaşam kalitesini yükselteceğiz, Toroslar’da daha konforlu, daha yaşanılabilir bir hayat sunulması için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza dair bir söz verdik. Sözümüzün arkasındayız” dedi.

 

“ÖZKAYNAKLARIMIZI ARTIRACAĞIZ, HALKIMIZLA DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ”

Toroslar Belediyesinin, şartlar ne olursa olsun hizmetlerine devam edeceğini vurgulayan Yıldız, “Baştan beri söylüyorum: Toroslar çok güçlü ve dinamik bir belediye. Kendi yaralarını sarabilecek bir belediye. Evet, bundan bir ay evvel, geçmiş dönemin vergi borçları nedeniyle, bizim bütçemize göre büyük oranda bir kesinti yapıldı ve bu da bütçemizi sarstı. Ama bu bizim çalışmalarımızı durdurmayacak diye o zaman söylemiştik. Evet, hizmetlerimizi durdurmayacak. Temizlik alanında, yol ve asfalt alanında, kaldırım alanında, park alanında çalışmalarımız devam edecek. Kendi özkaynaklarımızı artıracağız, halkımızla dayanışma içinde olacağız, mutlaka ama mutlaka Toroslar’ı düne göre daha konforlu, daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan çöplerini mutlaka konteynerlere bir paket içerisinde koymalarını isteyen Başkan Yıldız, “Konteynerlerimizin sayısını artıracağız. Halkımızın da bu konuda duyarlık göstereceğini düşünüyorum” dedi.

Başkan Yıldız, temizlik kampanyasına katılan bir çocukla da sohbet ederek, çocukların yedikleri yiyeceklerin ambalajlarını mutlaka çöp kutularına atmaları gerektiğini hatırlattı.

 

MUHTAR İNAN’DAN TEŞEKKÜR

Temizlik kampanyasına katılan Kuradli Mahallesi Muhtarı Abdullah İnan da, “Kurdali Mahallesi muhtarı olarak, mahallemiz ve halkımız adına, sayın başkanımıza, meclis üyelerimize, müdürlerimize ve çalışanlarımıza hoş geldiniz diyorum. Teşekkür ederim sayın başkanım, iyi ki geldiniz” ifadelerini kullandı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA