Hatice Eylül Us CHP MYK’da | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Hatice Eylül Us CHP MYK’da



 

CHP 15'inci Olağan Kadın Kolları Kurultayı, "Eşitlik ve Adalet" temasıyla Ankara ATO Congresium'da yapıldı.

Kurultay öncesi adaylığını açıklayan ilk isim, Genel Başkan Yardımcısı ve mevcut Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka oldu. Ardından, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Merve Kır, Anadolu Kadın Hareketi Derneği Başkanı Birsen Temir Saraç ve eğitimci Birsen Bayar da adaylıklarını açıkladı.

Kurultayda Kadın Kolları Genel Başkanlığı için adaylığını duyuran son isim ise Osmaniye Milletvekili Asu Kaya oldu. 662 delegenin oy kullandığı seçimde Asu Kaya 487, Aylin Nazlıaka da 139 oy aldı.

Asu Kaya’nın merkez yönetim kurulu asil listesinde yer alan isimler şunlar oldu; Armağan Akyüz, Hürmüz Avcu, Pelin Ceylan, Derya Durnabaş, Ülkü Ece, Gönül Kaya, Ceyda Kaymak, Fatma Gönül Kotabaş, Hazal Mintaş, Rahşan Nazlıoğlu, Çağla Özgür, Fatma Özgür, Selma Sunduroğlu, Cemile Şevran, Hatice Us, Sevim Yalınkılıç, Naciye Yapark, Damla Yılmaz, Ece Zeybek ve Serpil Zülfikaroğlu.

CHP Mersin İl Kadın Kolları’ndan Kadın Kolları Kurultayında MYK Üyesi olarak seçilen avukat Hatice Eylül Us’a tebrik yağdı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA