Atatürk Caddesi’nde, yol ve kaldırım temizliği gerçekleştirdi | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Atatürk Caddesi’nde, yol ve kaldırım temizliği gerçekleştirdi



 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, kent merkezindeki Atatürk Caddesi’nde bulunan kaldırımlar ve yollar, tazyikli ve köpüklü su ile yıkandı. Temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, şehrin en işlek noktalarından biri olan Atatürk Caddesi’nde, yol ve kaldırım temizliği gerçekleştirdi.

Hafta sonu geç saatlere kadar devam eden çalışmalarda ekipler, çarşı merkezindeki ana caddelerde kaldırımları ve yolları, tazyikli ve köpüklü su ile yıkayarak temizledi.

Temizlik çalışmalarına sahada ekiplerle birlikte katılan Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Osman Şen, kent genelinde koordineli bir şekilde yürütülen temizlik çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

 

“Temiz ve sağlıklı bir Silifke için çalışıyoruz”

Daha temiz bir Silifke için ekiplerin canla başla çalıştıklarını belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Temiz bir çevre için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kentimizin temiz ve insanlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yaz ayları boyunca zaman zaman çarşı merkezindeki cadde ve kaldırımları yıkayarak temizliyoruz. Belediyemiz Temizlik Hizmetleri ekiplerince çöp toplama ve çöp konteynerlerini yıkama gibi hizmetlerimiz düzenli bir şekilde devam ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi temiz tutmaya gayret göstermeliyiz” dedi.

 

“BAŞKANIMIZA VE TEMİZLİK EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen kaldırım ve yol yıkama çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade eden esnaflardan Mehmet Kurşun, ‘Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine teşekkür ediyoruz. Atatürk Caddesi kentimizin en işlek caddelerinden biri konumunda. Havaların sıcak gitmesi ister istemez böylesine detaylı bir yıkama ve temizliği gerektiriyordu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA