‘Köy Bizim, Şenlik Bizim’ etkinlikleri Tarsus’ta başladı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

‘Köy Bizim, Şenlik Bizim’ etkinlikleri Tarsus’ta başladı



 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki vatandaşların yaz akşamlarını keyifli hale getirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. 5-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerde, drama gösterisi, çocuk tiyatrosu, yüz boyama atölyesi, balon atölyesi, interaktif dans atölyesi, kukla/gölge oyunu ve geleneksel oyunlar yer alıyor.

 

TARSUS’UN KIRSAL MAHALLELERİ CANLANIYOR

Şenlikler hem çocuklar hem de aileler için eğlenceli anlar sunuyor. Etkinlikler, 6 Ağustos Salı günü Sağlıklı’da, 7 Ağustos Çarşamba günü Meşelik’te ve 9 Ağustos Cuma günü Boztepe Mahallesi’nde devam edecek.

 

“GELİN, BİRLİKTE EĞLENELİM VE MAHALLEMİZİ ŞENLENDİRELİM”

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç vatandaşları etkinliklere davet ederek, “Mersin Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli olarak düzenlediğimiz Köy Bizim, Şenlik Bizim etkinliğimizi Ulaş Mahallemizde büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Etkinliklerimizde drama gösterisi, çocuk tiyatrosu, yüz boyama atölyesi, balon atölyesi, interaktif dans atölyesi, kukla/gölge oyunu ve geleneksel oyunlar yer alıyor. Şenliklerimize tüm mahalle halkımızı davet ediyorum. Tüm etkinlikler saat 18.00’da başlıyor. Gelin, birlikte eğlenelim ve mahallemizi şenlendirelim.”dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA