Mersin’de okul yatırımları devam ediyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Mersin’de okul yatırımları devam ediyor



 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Millî Eğitim Bakanlığının yatırım programı kapsamında kentteki tüm ilçelerinde yatırımların devam ettiğini açıkladı.

Müdürlükten yapılan açıklamada; Akdeniz ilçemizde ‘Yık-Yap’ projesi kapsamında 24 derslikli ‘İstiklal İlkokulu’ ve ‘Ulubatlı Hasan Ortaokulu’nun yapımı tamamlanmıştır. Okullarımız 2024-2025 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizle buluşacak. Farklı projeler kapsamında birçok okulumuzun inşaatı tamamlanmış olup inşaatı süren okullarımızın da teslimatı en kısa sürede yapılacaktır” denildi.

Mersin İl Millî Müdürü Fazilet Durmuş, müdürlüğümüz İnşaat-Emlak Hizmetleri Birimi'ne ve emeği geçen tüm paydaşlara yürüttükleri çalışmalardan dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

 

ANAMUR’A İKİ YENİ OKUL

Ayrıca İl Millî Eğitim Müdürlüğü İnşaat-Emlak Hizmetleri Birimi çalışanları ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Kutlutekin Baş da, ilçelerde yapımı ve onarımı devam eden okullara bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ilk ayağında yapımı devam eden 24 derslikli Anamur Hasan Kuş İlkokulunun inşaat durumu incelendi. Daha sonra Yık-Yap Projesi kapsamında Anamur ilçesindeki 16 derslikli Vakıfbank Atatürk Ortaokulu ve 24 derslikli Anamur Fatih İlkokulunun yer tespiti yapıldı. Anamur’da ki ziyaretlerin son ayağında ise onarımı tamamlanan Anamur Çeltikçi İlkokulunda durum tespiti yapıldı.

Okulların inşaatları ile ilgili süreci yakından takip eden İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da, “Eğitim öğretim yılı başlamadan birçok okulumuzun inşaatını tamamladık. Onarımı ve inşaatı devam eden okullarımızı da sıkı bir şekilde takip ediyoruz. Hedefimiz inşallah tüm inşaatlarımızı bir an evvel evlatlarımızın hizmetine sunmaktır” dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA