Milli atlet Ersu Şaşma finale kaldı! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Milli atlet Ersu Şaşma finale kaldı!



 

Fransa'nın başkenti Paris'teki Stade de France'ta mücadele eden Mersinli milli atletimiz Ersu Şaşma, erkekler sırıkla atlama serilerindeki 5.75’lik derecesiyle en iyi 12 dereceyi yapan atlet arasına girerek Paris Olimpiyatları’nda adını finale yazdırdı.

Böylece en iyi 12 dereceyi yapan atletler arasına adını yazdıran Fenerbahçeli milli atletimiz Ersu Şaşma, Tokyo’nun ardından Paris’te de finale çıkarak üst üste iki Olimpiyat Oyunları’nda da finale yükselme başarısı gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Avrupa Atletizm Şampiyonası sırıkla atlama finalinde yarışan Fenerbahçeli milli sporcumuz Ersu Şaşma, bronz madalya kazanarak bu kategoride kürsüye çıkan ilk Türk sporcumuz olarak tarihi bir başarıya imza attı.

Hemşerimiz Şaşma’nın madalya mücadelesi vereceği sırıkla atlama final müsabakaları 5 Ağustos Pazartesi günü 20.00’de yapılacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA