Bozyazı’da plaj voleybolu zamanı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Bozyazı’da plaj voleybolu zamanı



 

Mersin’in Bozyazı ilçesinde Geleneksel Plaj Voleybol Turnuvası heyecanı başladı. Bozyazı Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Plaj Voleybol Turnuvası bu yıl 3‘üncüsü Sahil Yaşam Parkında düzenleniyor.

Başvuruları 17 Temmuz’da başlayan ve kura çekimi 1 Ağustos’ta yapılan turnuva 3 Ağustos’ta başladı.

Bozyazı Plaj Voleybolu Turnuvası’nın açılışında aynı güne dek gelen Türkiye Süper Kupası Finali Yaşam Parkında dev ekran kurularak vatandaşlara karnaval havasında bir gece yaşatıldı.

Bozyazı Belediye Başkan Mustafa Çetinkaya, üçüncüsü düzenlenen Bozyazı Plaj Voleybolu Turnuvasının ilk vuruşu gerçekleştirerek turnuvayı başlattı.

Başkan Çetinkaya açılışta şunları söyledi; “Heyecanla beklenen Geleneksel Plaj Voleybol Turnuvası'nın açılışına katılarak açılış vuruşunu gerçekleştirdik. 20 takımın katıldığı turnuvada tüm takımlara başarılar dilerim.”

10 Ağustos’ta sona erecek turnuvada takımlar 4 asil 2 yedek en fazla 6 sporcu ile turnuvaya katılım sağlayabiliyor.

Maçlar Final Müsabakası hariç kazanılmış 2 set üzerinden, yarı final ve final müsabakası kazanılmış 3 set üzerinden oynanırken, set sayıları katılan takım sayılarına göre ayarlanıyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA