‘İktidar Filistin konusunda samimiyetsiz’ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

‘İktidar Filistin konusunda samimiyetsiz’



 

Haber Merkezi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, kamuoyuna açıkladığı belgelerle çarpıcı bir iddia ortaya attı. Başarır,  AKP’nin Mersin eski il başkanı Mekin Merter Salt’a ait olan Salt Grup şirketinin İsrail’e kurşungeçirmez cam ticareti yap yaptığını duyurdu.

 

"İKTİDAR FİLİSTİN KONUSUNDA SAMİMİYETSİZ"

CHP’li Başarır, “İsrail’in tek taraflı saldırılarının başladığı günden beri ticari ilişkileri kesmemiz gerektiğini söyledik. Bizi yalanladılar; kısmen ticari ilişkilerin yapıldığını, sonra yasaklandığını söylediler. Ama bu iktidarın, Filistin konusunda ne kadar samimiyetsiz ve yalan dolu bilgiler verdiğini kamuoyuna göstereceğiz” diyerek şu açıklamayı yaptı:

Yer Mersin. Şirket Salt Grup, sahibi Mekin Merter Salt, AKP’nin eski il başkanı. Bu kişi kurşun geçirmez camları Yunanistan’ın Pire Limanı üzerinden İsrail’e ihraç ediyor.

Üreten firma Star Grup. İstanbul Hadımköy’de. Oradan Mersin’e, Salt Grup’a, Mersin Limanı’ndan da önce Yunanistan’a, oradan da İsrail’e gidiyor. Biz bunu barkotlarıyla, evraklarıyla hepsiyle kamuoyuna paylaşacağız."dedi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA