‘Sağlıklı bir Tarsus için mücadelemiz devam edecek’ | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

‘Sağlıklı bir Tarsus için mücadelemiz devam edecek’



 

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temmuz ayı boyunca gerçekleştirdikleri kapsamlı denetimlerle halk sağlığını tehdit eden ürünlere karşı etkin bir mücadele yürüttü. Denetimler sırasında son kullanma tarihi geçmiş toplam 6 bin 325 ürün ele geçirilerek imha edildi. Başkan Boltaç, halk sağlığını tehdit eden unsurlara karşı sıkı denetimlerin süreceğini ve bu tür ürünleri piyasadan çekmek için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti. Ayrıca sağlıklı bir Tarsus için mücadelelerinin devam edeceğini vurgulayan Başkan Boltaç, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmalarını ve şüpheli durumları belediyeye bildirmelerini istedi.

Zabıta ekipleri, denetimlerin aralıksız devam edeceğini ve halkın güvenliği için her türlü önlemi alacaklarını ifade etti. Halk sağlığını koruma adına yapılan bu çalışmalar, Tarsus halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA