Bozyazı’da başkan değişti | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Bozyazı’da başkan değişti



 

BURCU KAYA

 

Mersin 1. Amatör Küme’de şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e çıkan Bozyazı Belediyespor da yönetim değişimi yaşandı. Yaklaşık 2 yılı aşkın süredir Bozyazı Belediyespor Futbol Şube Sorumluluğu görevini başarıyla yerine getiren garip AVM İşletme Sahibi Yönetici Ali Karip, Bozyazı Belediyespor'un yeni kulüp başkanı oldu.

Eski Kulüp Başkanı Ali Kemal Özalp, başkanlık görevini devir teslim töreni ile Karip’e bıraktı. 

Bir de veda mesajı yayınlayan Ali Kemal Özalp, “Sevgili Bozyazı Belediyespor sevdalıları,

kıymetli hemşerilerim; Bilindiği Üzere 2006 yılından bu yana kulüp yöneticiliği 5 yılı aşkın bir süredir ise Bozyazı Belediyespor Kulüp Başkanlığı yapmaktayım. Bu süre içerisinde

kulübümüzü hep şampiyonluk yarışında tuttuk. 1. Amatörden Play-Off hakkı kazanıp Play-Off şampiyonu olarak Süper Amatör Lig'e çıktık. Birlikte çok güzel sevinçlerimiz ve hüzünlerimiz oldu. Desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu bir veda değil;

Nasıl ki başkanlık sürecimde Bozyazı Belediyesporumuzun şampiyonluğu ve marka değeri için gece gündüz demeden yol arkadaşlarımızla birlikte çaba sarfettiysek bugünden sonra da bir Bozyazı'lı kardeşiniz olarak ve Bozyazı Belediyespor taraftarı olarak her türlü fedakarlığı yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

5 yıldır birlikte yol aldığım yönetici arkadaşlarım, değerli hocalarım, futbolcu kardeşlerim, tesis personellerimiz ve olmazsa olmazımız taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

 

YİNE YENİDEN FATİH UYGUR

Yönetim değişiminin ardından 3 sezondur kulübün Teknik Direktörü olan ve takımı Mersin 1. Amatör Play-Off Şampiyonu Olarak Kulübümüzü Süper Amatör Lig'e Çıkaran Fatih Uygur ile de yeniden anlaşmaya varıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Hocamızla 2024/2025 futbol sezonu için tekrardan anlaşmış bulunmaktayız. Fatih Uygur hocamıza sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz” denildi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA