Cumhurbaşkanına gidelim! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Cumhurbaşkanına gidelim!



 

Hediye Eroğlu

 

MTSO’da Adana’ya kaydırıldığı iddiası gündeme gelen Ana Konteyner Limanı ile ilgili yapılan toplantıda değerlendirmelerde bulunan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) Veysel Sarı, bundan sonra yapılması gerekenlere dikkat çekerek, lobi baskısı çağrısı yaptı.

 

MERSİN SAHİPSİZ

Başkan Sarı, “Mersin sahipli mi, sahipsiz? Kimine göre sahipli kimine göre sahipsiz. Ben de sahipsiz diyenlerdenim. Ben 70 bin esnafın teşkilatı olan bir başkanıyım, ilk defa böyle STK’lar bir araya gelip lobi çalışması başlatıldığını görüyorum. Sahipsizlik böyle olur. Kendi kendimize biz sahipmişiz demekle olmaz bu iş. Mersin birçok müthiş değerini kaybetti.

Mersin lojistik için önemli bir kent. Ulaştırma Bölge Müdürlüğünü bile Adana’ya götürdüler, kimse durduramadı. Birlik ve beraberlik olmadığı için maalesef gitti. Şimdi Mersin’de MTSO’da uzmanlar vardır, nakliye alanında düşüşler var. Şirket sayıları azaldı.

Aslında benim de gönlümden geçen Çukurova ismi altında metropol bir şehir olmak. Bu şekilde daha verimli olabiliriz.

 

“ANKARA’YA ÇIKARMA YAPALIM”

Ama gerçekten şuandaki konteyner limanı Mersin için çok önemli. Mersin’de milli gelir fazla deniliyor normal çünkü bir limanımız var. Ama bu yeni liman yatırımına engel olamaz. Adana’da kentin önemli bir ihtiyacı olduğunda otobüslerle gidip günlerce Ankara’da kalıyor, cumhurbaşkanına da, bakana ulaşıyorlar. Bu birlikteliğin daha ileri götürülmesi, gerekirse cumhurbaşkanına çıkıp bu sıkıntımızı dile getirmemiz lazım. Yoksa kendi kendimizi avuturuz” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA