Büyükten küçüğe herkes konserde keyifli zaman geçirdi | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Büyükten küçüğe herkes konserde keyifli zaman geçirdi



 

Haber Merkezi

 

Sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle yaz mevsiminin doya doya yaşandığı Silifke’de, Grup Capella konseri düzenlendi.

Göksu Parkı’nda sahne alan Capella, enerjik performansları ve etkileyici sahne şovları ile Silifkelilere unutulmaz anlar yaşattı.

 

BÜYÜKTEN KÜÇÜĞE HERKES KONSERDE KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİ

Etkinliğe arkadaşıyla birlikte katılan Aslı Karaer, konseri çok beğendiğini belirterek, “Capella konserine ilk defa geldik ama çok memnun kaldık. Çok eğlendik” dedi.

Konseri dinlemeye gelen Leyla Ersoy da “Silifke’de yaşıyoruz ve her yaz döneminde belediyemizin düzenlediği festivaller ve sosyal etkinlikler çok güzel. Festivali merakla bekliyoruz. Mini yaz konseri olarak düzenlenen bu gecede Capella’nın sahne alması çok keyifli ve eğlenceli. Herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

BAŞKAN TURGUT: ‘VATANDAŞLARIMIZ YAZ BOYUNCA MÜZİK VE SANATA DOYACAK’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, vatandaşları yaz boyunca müzik ve sanata doyuracaklarını ifade ederek, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere ayrıca önem verdiklerini belirtti.

Başkan Turgut, 1-6 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali’ni gerçekleştireceklerini açıklayarak, “Geçmiş yıllardan bu yana nice medeniyetler barındırarak adeta kültürel bir beşik haline gelmiş Silifke’mizde, şehrin tarihinde her zaman kültürel ve sanatsal etkinlikler yoğun, çeşitli ve ulaşılabilir olmuştur. İlçemiz, gerek kültürel ve sanatsal etkinlikleriyle gerek folkloruyla gerekse yöresel lezzetleriyle her platformda adından sıkça söz ettirmiş hatta markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Silifke Belediyesi olarak sanata, spora, sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman önem veren bir belediye olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Festivalimiz öncesinde Mini Yaz Konserleri kapsamında düzenlediğimiz bu akşamki etkinlikte Capella Grubu sahne aldı. Grup, Silifkelilere güzel bir gece yaşattı. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

CAPELLA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Hayranlarını büyüleyen ve coşturan Capella, konser süresince her yaş grubuna hitap eden şarkıları ve farklı müzik türlerini ustalıkla harmanlayarak, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Göksu Nehri manzarası eşliğinde herkesin hep bir ağızdan şarkı söylediği ve eğlenceli dakikalar geçirdiği konserde, Capella’nın sergilediği performans izleyicilerinden tam not aldı.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA