Nefes kesiyor! | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Nefes kesiyor!



 

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Mersin’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen köyler arası turnuvalar devam ediyor. Bu kapsamda yıllarca Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen ancak bu yıl Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen ‘Mahalleler Arası Geleneksel 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası ile Büyükşehir’in düzenlediği Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası nefes kesiyor.


GÖL OLUP YAĞDILAR

Turnuvaların ikinci haftasında 24 takımın yarıştığı Fındıkpınarı’nda Eski Mezitli, Davultepe’yi 5-2 gibi farklı bir skorla geçerken, Kocayer, Karhacılı’yı 1-0 geçti.

Emirler, Akarca’yı 3-0 yenerken bir farklı tarifede Çavak’tan geldi. Çavak ekibi Tepeköy’ü 5- 1 geçti. Gökçebelen de, rakibi Uzunkaş’ı 5- 1 yenerek gol olup yağdı. Fındıkpınarı ise Çevlik’i 4-0 geçti.

Ayrıca Zeybekler Kuyuluk ile 1-1 berabere kalırken, Değirmençay, Tol’u 2-0 geçti. Kocavilayet takımı, Çiftlik’i 3-0 yenerken, bir gollü maç da Doğançay – Menteş karşılaşması oldu. Turnuvaya iyi bir çıkış yaparak başlayan Menteş ekibi Doğançay’ı 6-1 yendi. Turunçlu Sarılar’ı 1-0 geçerken, Kaleköy’de Bozön’ü 2-0 yendi.

 

AYVAGEDİĞİ’NDE HEYECAN DORUKTA

Bu yıl 18 takımın yarıştığı Ayvagediği Turnuvasında da Gözne ekibi, Arpaç’ı 4-3 geçerken, Ayvagediği, Horozlu’yu 2-0 yendi.

Güzel Yayla, Yanpar’ı 3-0 yenerken, Arslanköy Musalı’yı 4-0 geçti. Çavuşlu ekibi Burhan Köyünü 10 geçerken, Aladağ, Kaşlı’yı 2-1 yendi. Haftanın en çekişmeli maçlardan birine Arslanköy- Gözne maçı sahne oldu. Karşılaşmayı Gözne ekibi 4-3’lük skorla kazandı. Göllü geçen maç ise Kavaklıpınar- Doruklu karşılaşması oldu. Kavaklıpınar, Doruklu’yu 8-0 yendi. Değirmendere Camili’yi 1-3 geçerken, Ayvagediği ekibi de Horozlu’yu 2-0 yendi. Buluklu ekibi ise Kurudere’yi 10-0 yenerek gol yağdırdı.  

 

İLK KEZ SÜPER KUPA FİNALİ OYNANACAK

Öte yandan bu yıl Toroslar’da şampiyon olan takım, Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Futbol Turnuvası’nın şampiyonu ile süper kupa finali maçı oynayacak.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA