Silifke Belediyespor transferlere devam ediyor | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke Belediyespor transferlere devam ediyor



 

BURCU KAYA

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan ve transfer çalışmalarına devam eden Silifke Belediyespor, 9 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde yapılan imza törenlerinde Nevşehir Belediyespor’dan forvet Tuğcan Alp Öztürk, Gümüşhanespor’dan orta saha oyuncusu Arif Cılak, Bulvarspor’dan orta saha oyuncusu Kaan Güdü, Darıca Gençlerbirliğispor’dan orta saha oyuncusu Yunus Emre Alagöz, Sapanca Gençlikspor’dan orta saha oyuncusu Bekir Can Sönmez, Talasgücü Belediyespor’dan ön libero oyuncusu Berkay Öztuvan, Akhisarspor’dan sol bek Halilcan Gül, Çeşme Belediyespor’dan kanat oyuncusu Turan Ali Demirci, Tokat Belediye Plevnespor’dan Burak Evren kırmızı lacivertli renklere imzalarını attı. Yapılan imza töreninde Kulüp Başkanı Sait Oğuz, 2. Başkan Aykut Şahin, Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Taşer, Metin Yılmaz, Tufan Esin, Erman Kirişçi, Vehbi Turgut, İsmet Bulut hazır bulundu.

 

“YENİ OYUNCULARIMIZ HAYIRLI OLSUN”

Yeni sezon için 9 yeni oyuncu ile anlaştıklarını belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Sait Oğuz, “2024-2025 futbol sezonu öncesi takım kurma çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Birbirinden değerli 9 futbolcu ile anlaştık. Yeni transferlerimiz takımımıza güç katacaktır. Transferlerimiz kulübümüze, şehrimize ve taraftarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

“YENİ SEZONDA İYİ BİR SİLİFKE İZLEYECEĞİZ”

Yeni sezondan çok umutlu olduklarını ve transferlerle adından söz ettiren bir Silifkespor izlettireceklerini belirten Silifke Belediyespor 2. Başkanı Aykut Şahin, “Teknik Direktörümüz İlker Avcıbay ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Kadromuzu da kaliteli ve başarılı oyuncularla oluşturuyoruz. 9 yeni transferimiz hayırlı olsun. Transferlerimiz devam edecek.” dedi.

Yeni transferler Tuğcan Alp Öztürk, Arif Cılak, Kaan Güdü, Yunus Emre Alagöz, Bekir Can Sönmez, Berkay Öztuvan, Halilcan Gül, Turan Ali Demirci ve Burak Evren Silifke’ye geldikleri ve Silifke Belediyespor ile anlaştıkları için mutlu olduklarını ve Silifke’nin başarısı için mücadeleye hazır olduklarını belirttiler.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA