Vali Yardımcısı Küçük Adana’ya atandı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Vali Yardımcısı Küçük Adana’ya atandı



 

BURCU KAYA

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Veda turlarına başlayan Küçük il olarak Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti. Vali Pehlivan, Valilik makamında gerçekleşen görüşmede, Vali Yardımcısı Küçük’e kente yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

İbrahim Küçük, Vali Yardımcılığı görevi süresi boyunca vermiş olduğu desteklerden dolayı Vali Pehlivan’a teşekkürlerini sundu.

 

İBRAHİM KÜÇÜK KİMDİR?

İbrahim Küçük, 1969 yılında Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Trabzon'da tamamladı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı ve 1991 yılında aynı fakülteden mezun oldu. Bir süre Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Siyaset Bilimi dalında yüksek lisans programına devam etti. 1993 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak, 1994 yılında Rize Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı.

Üç yıllık staj dönemi içerisinde çeşitli kurs ve eğitim programlarına devam etti. 8 ay süre ile yurtdışı stajı için İngiltere'de bulundu. Kayseri-Hacılar ve Rize-İyidere ilçelerinde Kaymakam vekilliği yaptı.

1997 yılında Kütahya-Pazarlar Kaymakamlığı görevine atandı. 1999-2001 yılları arasında Erzurum-Olur Kaymakamlığı, 2001-2004 yılları arası Muş Vali Yardımcılığı, 2004-2006 yılları arasında da Dazkırı Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.2006 yılında Dursunbey Kaymakamlığı 2011-2013 yılları arasında Osmancık Kaymakamlığı, 2013-2016 yılları arasında Tekkeköy Kaymakamlığında görev yapmış, 01.12.2016 tarih ve 861 sayılı Bakanlar Kurulu Kararnamesi ile Nazilli kaymakamı olarak atanmış olup 20 Aralık 2016 tarihinde göreve başlamıştır.

Beden Eğitimi Öğretmeni Bilge ile evli olup, Utku adında bir çocuk babası.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA