Erdemli Spor’dan transfer atağı | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Erdemli Spor’dan transfer atağı



 

HÜSEYİN YILDIZ

 

2024-2025 sezonunda Mersin Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Erdemli Spor’un transfer komitesi yeni sezon için kolları sıvadı. İlk iş olarak daha öncede takımda sporcu ve teknik direktör olarak görev yapan Yıldıray İsmet Keser ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Erdemli Spor As Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ali Öngel, Genel Sekreter Halil İpçi, Basın Sözcüsü İbrahim Hatipoğlu, Basın Danışmanı Ali Doğan, Başkan Yardımcıları Hakan Topal, Tevfik Doğan kökten, İbrahim Yazar, Mehmet Dolaş, Cihan Gür ve Hüseyin Yıldız'dan oluşan transfer komitesi kulüp lokalinde bir araya geldi. Komite kariyeri başarılarla dolu Yıldıray İsmet Keser ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

 

“HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Erdemli Spor As Başkanı Futbol Şube Sorumlusu Ali Öngel, sezon başında tecrübeli bir isimle anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Yıldıray Hocamızla Erdemli Spor'un hedeflerine ulaşacağından şüphemiz yok. İyi bir takım kurmak istiyoruz. Yeni sezon için hocamıza, sporcularımıza, takımımıza, yönetimimize başarılar diliyoruz. Sporseverlerimiz ile birlikte el ele güzel bir sezon diliyoruz." dedi.

Basın Sözcüsü İbrahim Hatipoğlu ise, "2024-2025 sezonu için Hocamız Yıldıray Keser ile anlaştık. Hedefimiz şampiyonluk. Yine bu sezon için sağlam bir kadro kuracağız. Kurduğumuz kadroyu Yıldıray Hocamıza emanet edeceğiz. Yıldıray Hocamıza güvenimiz tam" diye konuştu.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Yıldıray İsmet Keser de, "Bugün itibariyle Erdemli Spor ile anlaşmış bulunmaktayım. Daha önce yetiştiğimiz, futbol oynadığımız, çalıştırdığımız kulübümüze geri döndük. Hedefimiz şampiyonluk olacak. Başkanımıza, yönetimimize, herkese yeni sezonda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kariyerinde 2 yılı kaptanlık olmak üzere 8 sezon Mersin İdman Yurdu kadrosunda bir çok başarıya imza atan, Mersin dışında Kahramanmaraş, Kilis, Tokat, Amasya gibi illerde çok sayıda takımda profesyonel top koşturan Yıldıray İsmet Keser, teknik direktörlük yaptığı çok sayıda takımın şampiyonluk hayalini de gerçekleştirdi.

Erdemli Spor'da 1. Amatör Lig Şampiyonluğu yaşayan Keser, Erdemli Belediye Spor ile de Süper Amatör Lig Şampiyonluğu, BAL ligine çıkış ve BAL Liginde teknik direktörlük kariyeri de bulunuyor.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA