Silifke Belediyesi’nden zumba etkinliği | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Silifke Belediyesi’nden zumba etkinliği



 

Haber Merkezi

 

Taşucu Denizkızı Kafe yanında gerçekleşen ve büyük bir ilgi gören etkinlikte, katılımcılar eğitmenler eşliğinde zumba yapma fırsatı buldu.

Sağlıklı bir yaşam için bilinçli spor yapılması gerektiğini her ortamda vurguladıklarını belirten Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Vatandaşlarımız için düzenlediğimiz bu etkinliklerde amacımız sağlıklı bir toplum ve mutlu bireyler oluşturmaktır’ dedi.

 

‘SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK’

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ile sporu ve sağlıklı yaşamı her alanda desteklediklerine dikkat çekerek; ‘Silifke Belediyesi olarak, sağlıklı ve spor dolu bir hayatın önemini biliyor, genç yaşlı her kesimi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Belediyemiz tarafından düzenlenen bu tür etkinlikler aynı zamanda insanları bir araya getirerek, farklı insanların iletişim kurmasına da olanak sağlıyor. Bu etkinliklerimiz artarak sürecek ve vatandaşlarımızı her alanda spor ile buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

‘ZUMBA ETKİNLİKLERİNİ YAYGIN BİR SPOR HALİNE GETİRMELİYİZ’

Deniz, güneş ve sahilin keyfini çıkararak Zumba dansı yapmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten vatandaşlar, ‘Bizlere bu imkânı sağlayan Silifke Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut başta olmak üzere emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA