Başarıya teşvik ve eğitime destek | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Başarıya teşvik ve eğitime destek



 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Berdan Civata A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şemsi'den eğitime büyük destek geldi.

Şemsi, firmalarının başarı ve sosyal yardım prosedürü kapsamında, firma personellerinin başarılı olan çocuklarına özel bir ödül töreni düzenledi. Berdan Civata Fabrikası'nda Hasan Bey'in makamında gerçekleştirilen törende gurur verici ve duygusal anlar yaşandı.

 

BAŞARIYA TEŞVİK VE EĞİTİME DESTEK

Hasan Şemsi, törende yaptığı konuşmada eğitime verdiği önemi vurguladı. Gençlere hitap eden Şemsi, kendi hayat hikayesini anlatarak çok çalışmanın ve okumanın önemine dikkat çekti. Başarıya ulaşmanın yolunun azim ve kararlılıktan geçtiğini belirten Şemsi, gençlere ilham verici sözler söyledi. Hasan Bey, eğitime her zaman destek vereceğini ve gençlerin geleceğine yatırım yapmanın en önemli sorumluluklardan biri olduğunu ifade etti.

Törene Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve İlçe Şube Müdürü Mehmet Bulut da katıldı. Katılımcılar arasında firmada çalışan personeller ve onların aileleri de yer aldı.

Başarı ödüllerini: Personel Teknik Danışman Mustafa Kuru'nun 99.93 puanla sınıf birincisi olan 6. sınıf öğrencisi kızı Gamze Kuru, Türbin Ali Yıldırım'ın 99.67 puanla sınıf birincisi olan 8. sınıf öğrencisi kızı Nadire Çağla Yıldırım, Isıl İşlem Personeli Ali Şimşek'in 100 puanla okul birincisi olan 7. sınıf öğrencisi kızı Mina Şimşek, İmalat Personeli Erol Kafes'in 95.37 puan alarak okul birincisi olan 11. sınıf öğrencisi oğlu Deniz Kafes aldı.

Tören, firma personelleri ve aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Berdan Civata, bu tür etkinliklerle çalışanlarının motivasyonunu artırmayı ve onların ailelerine destek olmayı hedefliyor. Eğitime verilen desteğin sürdürüleceği ve daha fazla gencin bu tür projelerle buluşturulacağı ifade edildi.

Hasan Şemsi, gelecek dönemlerde de benzer etkinliklerin düzenleneceğini ve gençlerin her zaman yanında olacaklarını belirtti. Tarsus Berdan Civata, sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime verdiği destekle bölgedeki diğer firmalara da örnek olmayı sürdürüyor.

Törenin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi ve aileler bu özel anı ölümsüzleştirdi.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA