Kaleköy’ün imara açıldığı iddiasına Başarır’dan yanıt | SONSÖZ MERSİN
     
 
 
 
 
 

Kaleköy’ün imara açıldığı iddiasına Başarır’dan yanıt



 

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Mezitli ilçesinde Kaleköy’un imara açılacağı ile ilgili AKP’li Osman Gökçek’in yüklendiği Mezitli Belediyesi ile işbirliği yaptığını öne sürdüğü CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’dan zehir zemberek bir yanıt geldi.

Partisinin İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Başarır, “Geçen hafta mecliste bir tartışma vardı. Biliyorsunuz ki Türkiye’nin çok temel sorunları, meseleleri var. Ama bunlara ek olarak da 28’inci dönemde bunlara bir de Gökçek ailesi çıktı. Mersin ile ilgili bazı iddialarda bulundu Kaleköy ve çevresi imara açılmış. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ve bürokratları ile hemen görüştüm. Bana bazı resimler attılar. Bakanlık Kalökey’ü imara açacakmış. Biz gidip dönemin ilçe başkanı, il yöneticileri, milletvekilleri eylemde bulunmuşuz, açmasın demişiz. Belediye başkanları, Mimarlar Odası dava açmış, Danıştay iptal etmiş. Murat Kurum özel düzenleme ile tekrar Kaleköy ve çevresini imara açmış. Kim söylüyor Osman Gökçek. Tüm milletvekillerimizin 7 sülalesine bir bakın bizim orada bir arsamız var mı, yok. Ama kimin çıktı, AKP Milletvekili Ali Kıratlı’nın 13 parseli çıktı. Nerden buldun bunları Osman Gökçek? Veli Ağaba dedi ki, hırsız hırsızı çeker. Bizim alnımız açık. Bu hafta verelim milletvekillerimizin 7 sülalesi ve Osman Gökçek’in 7 sülalesinin mal varlığı araştırılsın. Eğer ki bir tek kuruş fazlalık varsa ülkeyi terk edeyim. Mersin’in belediye başkanları da milletvekilleri de şerefi, onuru için yaşıyor. Mersin’in bir santim, bir milim arazisini kirleten, hası imara açan, zenginleşen kim varsa karşısında oluruz. Bunlar temizlenecek, başta Gökçek ailesi olmak üzere hepsi yargılanacak, ilk erken seçimde söz veriyorum” diye konuştu.

   
   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  SOZ SÖZ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  SON SÖZ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 


  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER


 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
sonsozmersin.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA